Retur

Politica Retur - dutyfree-otopeni.ro

Drept de Retur în Termen de 14 Zile

Suntem dedicați satisfacției clienților noștri și dorim să vă asigurăm că sunteți complet mulțumit de achizițiile dvs. De aceea, vă oferim dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Proces Simplu de Returnare

Pentru a efectua un retur, vă rugăm să completați formularul de retur disponibil pe site-ul nostru. După ce primim solicitarea dvs., un curier autorizat va fi trimis pentru a ridica produsul de la adresa indicată.

Rambursare Automată în Sistem Ramburs

Pentru a vă asigura că procesul de retur este cât mai simplu și convenabil pentru dvs., rambursările sunt emise automat în sistem ramburs de către curierul nostru. După ce produsele sunt ridicate, curierul vă va înmâna o chitanță care atestă contravaloarea produselor returnate.

Siguranța și Confortul Dvs. Sunt Prioritare

Ne angajăm să vă asigurăm că primiți înapoi banii într-un mod sigur și eficient. Chitanța primită de la curierul nostru este o dovadă a procesului de rambursare și vă certifică că contravaloarea produselor va fi returnată în sistem ramburs.

  

Schimbul produselor in comanda

Daca doriti sa inlocuiti un produs sau mai multe produse din comanda primita, plasati o comanda noua pe site cu produsele pe care le doriti in schimb, mentionati la observatii codul produselor pe care doriti sa le schimbati din comanda initiala, precum si numarul comenzii initiale impreuna cu textul “colet la schimb”.

Cererea de schimb se proceseaza intre 2 si 5 zile lucratoare si va anuntam in momentul in care procesul este finalizat si trimitem un curier sa va livreze comanda noua si sa o ridice pe cea veche.

 

Cheltuielile de transport sunt suportate de client!

 

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de e-mail

salesfragranceboutique@gmail.com