Negrul – o alegere ce nu se va demoda niciodata

Negrul – o alegere ce nu se va demoda niciodata

egrul vine la pachet cu o varietate de conotatii. Se spune ca este simbolul misterului si al elegantei si ca este una dintre piesele vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o garderoba. Pe de alta parte, unii incearca pe cat posibil sa-l evite, in special outfit-urile negre in totalitate, considerandu-le plictisitoare.

Tot ceea ce putem noi sa spunem este ca secretul consta in combinatiile pe care le faci. Chiar si atunci cand te imbraci in negru din cap pana in picioare, poti combina diverse texturi si astfel sa eviti monotonia vestimentara si sa ai o tinuta echilibrata.

De asemenea, negrul poate fi pus foarte bine in evidenta de un machiaj mai creativ sau de bijuterii, incaltaminte si accesorii mai colorate care sa ofere un contrast placut.

Alb si negru – un clasic al vestimentatiei

Albul este prima optiune pe care o recomandam, atunci cand una dintre piesele vestimentare este neagra.  nu se va demoda niciodata, este un clasic in materie de tinute si, in functie de hainele alese, ea poate fi eleganta, casual, office, glam, asa cum vrei tu.

Înapoi la blog